Доцентка кафедри педагогіки та психології факультету № 3 ХНУВС Вікторія Доценко успішно пройшла навчальний семінар «8-ми крокова програма по роботі з втратою для дорослих, дітей та підлітків». Навчання організовано та проведено ГО «Інститут психології здоров'я» (Україна), Національним центром по роботі з втратою (Україна), Центром по роботі з втратою Університетської кліники Акергсус (Норвегія).

Метою навчального семінару є засвоєння принципів, послідовності та методів роботи 8-ми крокової програми психологічної підтримки людей, які втратили близьких. Програма семінару складалася з п’яти тем, під час яких було розглянуто розуміння процесу горювання в історичній перспективі; особливості проведення групової терапії горя; ознайомлення з методиками роботи з втратою для дорослих та дітей.

За результатами проходження семінару та успішного складання підсумкових тестів Вікторія Доценко отримала сертифікат і методичні посібники, які нададуть можливість розповсюджувати набуті знання і навички серед курсантів і колег. Набуті компетентності будуть використані в освітньому процесі.

ВЗГ ХНУВС