Керівництво факультету № 6 разом із працівниками підготовчого відділення ХНУВС провели онлайн-конференцію із абітурієнтами. На зустріч були запрошені учні, їх батьки, керівники та вчителі середніх навчальних закладів м. Харкова. У заході взяли участь більше 80 представників загальноосвітніх шкіл № 37, № 53, № 66, № 84, № 97, № 139, № 167 та технологічного ліцею № 9.

Учасникам зустрічі розповіли про умови вступу та навчання в університеті, про спеціальності, за якими готують фахівців. Представники факультету зазначили, що в університеті навчаються не тільки курсанти, які обрали для себе службу в поліції, а й студенти – цивільні особи, які після завершення навчання працюватимуть у різних установах, підприємствах та організаціях. Підготовкою цих спеціалістів опікується факультет № 6. Старшокласників ознайомили зі світлинами учбових корпусів, спортивних майданчиків, гуртожитків та іншими спорудами Харківського національного університету внутрішніх справ.

Працівники підготовчого відділення факультету № 6 розповіли про порядок вступу до підготовчих курсів, умови навчання та про можливість здійснити якісну підготовку до вступних випробувань у заклади вищої освіти. Детально обговорили умови навчання у підготовчому відділенні, розповіли, що для зручності абітурієнтів заняття проводитимуться щосуботи, початок яких – у листопаді поточного року. Для слухачів також створена окрема телеграм-група, а для прийняття заяв від абітурієнтів є електрона адреса: e-mail:[email protected]. Завідувачка підготовчого відділення – Малютіна Оксана Костянтинівна, телефон відділення: +38 (066) 68-79-579.

Працівники підготовчого відділення запросили на навчання слухачів, які бажають отримати знання, зробити свідомий та обґрунтований вибір майбутньої професії, успішно скласти вступні іспити.

ВЗГ ХНУВС