Відбулася зустріч представників органів курсантського та студентського самоврядування з курсантами факультету № 4. Мета заходу – відбір талановитої молоді для роботи у виконавчих органах  Курсантської та студентської ради задля реалізації освітнього, наукового та творчого потенціалу кожного.

Під час зустрічі піднімалися організаційні питання. Ініціатор зустрічі Іван Кріцак довів присутнім пункти Положення про курсантське та студентське самоврядування ХНУВС.

Голова Курсантської та студентської ради Олексій Токарєв доповів про результати роботи об’єднання за останній час, наголосив на необхідності захисту прав та інтересів курсантів і студентів, а також розповів про майбутні плани роботи органів курсантського та студентського самоврядування, запросивши усіх бажаючих до плідної співпраці.

Мар’ян Черхавський – перший заступник голови Курсантської та студентської ради  акцентував увагу на вивченні досвіду студентського самоврядування інших вищих навчальних закладів для його використання у своїй роботі.

Відповідальний за організацію роботи курсантських та студентських товариств Ярослав Синяк підкреслив, що необхідно створювати дискусійно-інтелектуальні клуби, «школи лідера» та інші об’єднання, щоб молодь мала можливість розкрити свій творчий та інтелектуальний потенціал.

Присутні на зустрічі отримали багато корисної інформації щодо подальшої діяльності органів курсантського та студентського самоврядування та залучення до неї ініціативної молоді.

І. В. Кріцак,

кандидат юридичних наук,

ст. викладач кафедри теорії та історії держави і права