Старший науковий співробітник науково-дослідної лабораторії з проблем інформаційних технологій та протидії злочинності у кіберпросторі Харківського національного університету внутрішніх справ Захар Демидов взяв участь у вебінарі «Cloud Data Security 101: How to Reduce Your Data Attack Surface».
Підприємства всіх розмірів і галузей отримали значну користь від хмарної трансформації та демократизації даних. Але ці мегатренди також породили «поверхню атаки на дані». Ця нова концепція швидко стає найскладнішим аспектом хмарної безпеки. У сучасному світі служби безпеки стикаються з величезною кількістю даних, які потрібно захистити, і незрозуміло, де всі ці дані зберігаються, якого вони типу (наприклад, коштовності), хто за них відповідає, хто має доступ і якою має бути його безпека.
Під час вебінару професійні експерти з хмарної безпеки обговорювали нові проблеми безпеки, що розвиваються, з якими стикаються команди хмарної безпеки, а також те, як провідні організації подолали ці виклики, застосувавши орієнтований на ці дані підхід до хмарної безпеки.
Учасники онлайн-курсу дізналися: чому «поверхня атаки на дані» є найбільшою загрозою безпеці хмари для організації; як команди безпеки можуть захистити коштовності своїх організацій, не перешкоджаючи інноваціям; як прямо вирішувати проблеми безпеки хмарних даних.

ВЗГ ХНУВС