Коаліція “Харківщина-1325” за підтримки Департаменту науки і освіти Харківської обласної військової адміністрації у рамках заходів Всесвітньої кампанії “16 днів проти насильства” з 25 листопада по 10 грудня поточного року проводить конкурс електронних постерів серед студентства закладів вищої освіти Харківського регіону.

Тематика постерів цього року присвячена ратифікації 20 червня 2022 року Верховною Радою України Конвенції Ради Європи про запобігання насильству проти жінок і домашньому насильству та боротьбу з цими явищами (Стамбульська конвенція), що набула чинності 1 листопада 2022 року. На теперішній час документ ратифікували 36 країн Європи і він вважається “золотим стандартом” прав жінок, що є частиною прав людини, а також європейських цінностей. Стамбульська конвенція спрямована одночасно на запобігання та протидію насильству, захист постраждалих, переслідування та покарання кривдників.

Кількість постерів від закладу вищої освіти не обмежується. Підсумки конкурсу будуть підведені 10 грудня 2022 року у Міжнародний день прав людини, кращі роботи - заохочені.

Технічні вимоги до робіт: розмір зображення А4 (210+297 мм), формат .jpg або .png, роздільна здатність 72 dpi; роботи можуть бути виконані у будь-якому графічному редакторі.

До 1 грудня 2022 року пости потрібно завантажити за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1ZB3HYlfcAZrp3k0tGWYezI66RLNUCkvt?usp=share_link