Курсанти Харківського національного університету внутрішніх справ приєдналися до благодійного забігу, започаткованого Координаційною радою курсантсько-студентського самоврядування Одеського державного університету внутрішніх справ, а саме курсантами Херсонського факультету, на підтримку тимчасово окупованих територій. Його мета - звернути увагу на проблеми цих територій, об'єднати бігунів, які роз'їхалися по всій Україні з початку війни та популяризувати легкоатлетичний спорт. Жовто-блакитна стрічка, яку має кожен учасник заходу, стала символом непокори та жахливої реальності, в якій живуть люди в російській окупації.

Перед початком забігу до курсантів Харківського національного університету внутрішніх справ звернувся проректор університету Анатолій Клочко, який наголосив на важливості згуртованості та єдності українського суспільства у цей непростий для нашої держави час. Лише спільними зусиллями ми наблизимо Перемогу і здолаємо ворога!

Після забігу курсанти ХНУВС передали челендж Львівському державному університету внутрішніх справ. Своїми світлинами учасники забігу діляться у соціальних мережах із хештегом #DeoccupationUA.

ВЗГ ХНУВС