Напередодні другого етапу Тижня безпеки дорожнього руху для постійного та перемінного особового складу Харківського національного університету внутрішніх справ були проведені дводенні інструктивно-профілактичні заняття щодо особливостей дотримання Правил дорожнього руху в осінньо-зимовий період, які організував відділ соціально-гуманітарної роботи. Захід пройшов за участю проректора університету Анатолія Клочка та інструктора відділу зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції у Вінницькій області ДПП капітана поліції Володимира Герасимчука.
Анатолій Клочко наголосив на особливостях керування транспортним засобом у зимовий період та звернув увагу особового складу на важливість і необхідність використання світловідбивних елементів на одязі у темний час доби.
Володимир Герасимчук навів статистичні дані щодо скоєння дорожньо-транспортних пригод в Україні та, зокрема, на Вінниччині, детально проаналізував найбільш типові причини, що призводять до ДТП та травматизму. Під час занять, які супроводжувалися ілюстративними матеріалами, курсанти відповідали на запитання представника патрульної поліції, вдосконалювали свої знання з дотримання Правил дорожнього руху.

ВЗГ ХНУВС