Старший науковий співробітник науково-дослідної лабораторії з проблем інформаційних технологій та протидії злочинності у кіберпросторі Харківського національного університету внутрішніх справ Захар Демидов взяв участь у вебінарі «Trend Micro & Elcore & Crayon».
На цьому вебінарі були представлени Vision One як інструмент виявлення атак на ранній стадії та Apex One як інструмент відпрацювання загроз. Учасники онлайн-заходу розглянули наступні теми: «Антивірусний захист інструментами Trend Micro Apex One», «Суворий факт сьогодення – телеметрії лише з кінцевих точок для раннього виявлення недостатньо», «Оцінка ризиків та можливості аналітичної платформи Тrend Мicro Vision One як інструмент підвищення ефективності заходів кібербезпеки без додаткових витрат».
Була проведена демонстрація роботи цих інструментів. Використовуючи TM Apex One із TM Vision One, клієнт отримує найкращі в галузі можливості XDR. Розширені можливості виявлення, розслідування та реагування на кількох рівнях безпеки, що забезпечують всебічну видимість загроз у масштабах усієї організації.
Trend Micro Apex One™ – флагманська платформа для захисту кінцевих пристроїв, що поєднує виявлення загроз, розслідування інцидентів та реагування в єдиному агенті. Гнучкі можливості розгортання як у вигляді SaaS, так і локально, дозволяють об'єднати різні панелі управління і функції захисту. Trend Micro Vision One™ – це не просто XDR-система, це комплексний інструмент всебічного моніторингу загроз на декількох рівнях безпеки. Фактично, система збирає і автоматично зіставляє дані на кількох рівнях, використовує механізми кореляції подій, що постійно оновлює базу моделей і правил виявлення атак, а також підтримує глобальний аналіз загроз.

ВЗГ ХНУВС