Представники Харківського національного університету внутрішніх справ – працівники відділу рекрутингу та організації профорієнтаційної роботи та доцент кафедри педагогіки та психології факультету № 3 Павло Червоний провели онлайн-зустріч із майбутніми випускниками КЗ «Вінницький ліцей № 4 ім. Д. І. Менделєєва». До онлайн-зустрічі було підключено близько 65 локацій.
Начальниця відділу рекрутингу та організації профорієнтаційної роботи підполковник поліції Олена Чорноус та провідний фахівець цього ж відділу Ігор Овчаренко розповіли ліцеїстам про умови вступу до Харківському національному університеті внутрішніх справ, про факультети та спеціальності, про особливості навчання в університеті. Особливу зацікавленість серед майбутніх абітурієнтів викликало питання щодо майбутнього працевлаштування та роботи у Національній поліції.
Павло Червоний детально розповів про факультет № 3, особливо про навчання за спеціальністю «Психологія». Він зазначив, що курсанти за час навчання набувають навички та методи індивідуального консультування, надання психологічної допомоги працівникам поліції, які перебували в екстремальних ситуаціях, психологічної допомоги дітям різного віку.
Ліцеїсти були запрошені до участі в Zoom-конференціях для абітурієнтів, які відбуваються в університеті.

ВЗГ ХНУВС