Відбувся випуск слухачів кафедри військової підготовки Харківського національного університету внутрішніх справ. Юнаки та дівчата навчалися за програмою підготовки офіцерів запасу за військово-обліковими спеціальностями  "соціальна психологія" та "психологія". Сьогодні їм присвоєно звання  "молодший лейтенант запасу". Урочистості відбулися на базі Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут".

Від імені ректора Харківського національного університету внутрішніх справ Валерія Сокуренка випускників кафедри військової підготовки ХНУВС привітав т.в.о. першого проректора Дмитро Швець: "Складання Військової Присяги на вірність Українському народу – це знаменна подія. Ви стали військовослужбовцями, а в цей нелегкий  для країни час служити людям і захищати їх – надзвичайно почесно".

 Також Дмитро Швець висловив подяку керівництву Національного технічного університету "Харківський політехнічний університет" та його Гвардійському факультету військової підготовки імені Верховної Ради України за якісну співпрацю з кафедрою військової підготовки нашого університету у проведенні навчальних зборів за програмою підготовки офіцерів запасу, зазначивши, що саме таких кваліфікованих захисників зараз найбільше потребує країна. Він побажав усім міцного здоров’я, миру, добра та успіхів у службі на благо нашої країни!