За ініціативою керівництва факультету № 3 ХНУВС профорієнтаційну зустріч з учнями 11 класу Вінницького ліцею № 6 провели доцент кафедри педагогіки та психології факультету № 3 Павло Червоний, доцентка кафедри оперативно-розшукової діяльності та розкриття злочинів факультету № 2 підполковник поліції Ірина Шинкаренко та курсанти й курсантки третього курсу Ольга Чорна, Дарія Коротка, Богдан Васютін і Максим Харченко.

Представники університету розповіли старшокласникам про вступ до ХНУВС, про навчання за державним замовленням за спеціальностями «Право», «Правоохоронна діяльність», «Психологія» (Психолог ювенальної превенції), «Облік і оподаткування» та «Кібербезпека».

Курсанти поспілкувалися з ліцеїстами, відповіли на їхні запитання та розповіли про своє навчання, умови проживання, про особливості спеціальної та фізичної підготовки, про навчальну практику. Майбутні випускники ліцею дізналися, що курсанти вишу не лише навчаються обраній професії, але й мають можливість займатися в гуртках художньої самодіяльності та спортивних секціях, брати участь у культурно-масових заходах університету.

ВЗГ ХНУВС