До Дня Святого Миколая курсанти-першокурсники Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ провели благодійну акцію «Створюємо казку разом», яка має на меті допомогти дітям-сиротам здійснити їхні мрії та створити справжнє свято.
Впродовж двох тижнів волонтерка-курсантка 1 курсу Юлія Івченко збирала листи-побажання від дітей, які мешкають у Сумському центрі соціально-психологічної реабілітації. 19 грудня представники курсантського самоврядування – Юлія Івченко, Вікторія Ярова, Олександра Овчарова, Вікторія Федько, Діана Бойко разом із провідною фахівчинею Ганною Мітітєл та психологінею Анною Яровою завітали в гості до діточок. Вони підготували чудову святкову програму: ігри, загадки, цікаві історії про Миколу Чудотворця та веселі розваги. Півтори години веселощів принесли дітям справжнє диво свята та теплу атмосферу. Хлопчики та дівчатка отримали солодкі подарунки, а також цікаві розвиваючі ігри.
Вихователі центру подякували курсантам за влаштоване свято і подарували їм новорічну ікебану, виготовлену дітьми власноруч. На згадку про свято зробили світлини і пообіцяли приїхати до дітей у курсантській формі, щоб розповісти про професію поліцейського.
Вітальну листівку та солодощі від курсантської молоді отримали й вихованці Сумського будинку малюка. Подарунки малечі передали волонтери Благодійного фонду «Перший Гуманітарний центр», які проводили акцію «Миколай здійснює мрії дітей».
Колектив Сумської філії вітає усіх із Днем Святого Миколая! Нехай Святий Миколай вбереже від усіх негараздів, подарує любов, радість та справжню віру у дива, здійснить усі великі та маленькі бажання! Дякуємо нашим захисникам за можливість здійснювати дитячі мрії!

Сумська філія ХНУВС