Старший викладач кафедри тактичної та спеціальної фізичної підготовки факультету № 3 Харківського національного університету внутрішніх справ капітан поліції Олександр Скляр разом із вихованцями курсантського науково-практичного гуртка ТСП «ЩИТ» і курсантами факультетів № 1 та № 4 пройшли чотириденний онлайн-курс «Школа сімейного життя».
Мета навчального проєкту - розкрити цінності і принципи, на яких будується сімейне щастя, змінити «традиційне» соціальне сприйняття, дискримінаційне ставлення та стереотипи щодо ролі чоловіків і тат у сім'ях й суспільстві загалом через усвідомлення відповідального татківства та залучення чоловіків до піклування за дітьми.
Завдяки курсу його учасники сформували правильне розуміння сім’ї, сімейних цінностей, ролі батька у вихованні дитини. Курсанти зробили висновки щодо розуміння правильної та девіантної поведінки членів родини під час розгляду звернень громадян за фактом «домашнього насильства».
Школа сімейного життя є частиною проєкту «ТатоХаб.Бердянськ» БФ «ПосмішкаUA» за підтримки Фонду Народонаселення ООН в Україні – UNFPA Ukraine, що реалізується Фондом ООН у галузі народонаселення за фінансової підтримки Швеції.

ВЗГ ХНУВС