З нагоди Дня працівників суду України члени Сумського осередку ELSA провели просвітницький семінар для першокурсників Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ. До Сумського осередку ELSA цьогоріч виявили бажання вступити студенти-першокурсники, а також курсанти. Вони й підготували цей семінар та ознайомили його учасників з особливостями судової системи України. Доповідь з цієї тематики підготував студент 1 курсу Ілля Козловський. З етапами підготовки судової промови була пов’язана доповідь студентки 2 курсу Софії Бови.
До просвітницького заходу долучилися представники Зарічного районного суду міста Суми та надали відеоматеріали для ознайомлення. Студенти віртуально відвідали приміщення установи, а також дізналися про особливості підготовки до судової справи.
Наприкінці освітнього заходу його учасники спробували власні сили в онлайн-квесті на знання судової системи України, який підготували члени Сумського осередку ELSA першокурсники Валентина Білявська та Денис Матвієвський. Таким чином студенти та курсанти філії отримали ще один привід здобути нові знання, поспілкуватися та обмінятися досвідом.

Сумська філія ХНУВС