Відбулась робоча зустріч заступниці директора інституту післядипломної освіти ХНУВС Світлани Фіалки із заступником директора Департаменту науки та освіти Харківської обласної військової адміністрації – начальником управління науки, вищої професійної освіти та кадрового забезпечення Андрієм Васильєвим.
Під час зустрічі обговорювалися питання підготовки слухачів інституту з робітничої професії «Поліцейський», яка здійснюється науково-педагогічним складом університету. Світлана Фіалка зазначила, що підготовка слухачів відповідає не лише загальним, а й спеціальним вимогам щодо стажу, досвіду, психологічної і професійної придатності виконувати службові обов’язки за посадами відповідних служб поліції з урахуванням воєнного стану. Це так само підвищує значення специфічних умов навчання, а саме фізичного і психологічного загартування слухачів, використання різноманітних навчальних полігонів, проведення навчальних занять у штучно ускладнених умовах, додавання факторів стресу, ризику, несподіваності в навчальних ситуаціях.
Крім того, було обговорено питання взаємодії інституту з Департаментом у межах професійно-технічної освіти в умовах воєнного стану.

ВЗГ ХНУВС