Доцент кафедри педагогіки та психології факультету № 3 Павло Червоний відвідав м. Чугуїв, де зустрівся з керівництвом Чугуївського районного управління поліції ГУНП в Харківській області. Під час зустрічі було обговорено шляхи підвищення якості підготовки курсантів до несення служби в умовах правового режиму воєнного стану.
Доцент кафедри провів психопрофілактичну бесіду з курсантами 2-4 курсів факультетів № 1-4 ХНУВС, яка була зосереджена на обов’язковому дотриманні заходів особистої безпеки, дисципліни та законності під час несення служби на новорічні та різдвяні свята, спрямована на підтримку психологічного здоров’я курсантів. Він пояснив курсантам особливості спілкування з цивільними особами, які повертаються до міста Харкова з інших областей України.
Усі курсанти проходять навчальну практику та стажування згідно затверджених планів під керівництвом наставників від практичних підрозділів ГУНП в Харківській області, сумлінно виконують поставлені завдання, беруть активну участь у проведенні слідчих дій.

ВЗГ ХНУВС