Викладачки ХНУВС – доцентки кафедри педагогіки та психології факультету № 3 Вікторія Доценко та Олена Макарова, а також доцентка кафедри оперативно-розшукової діяльності та розкриття злочинів факультету № 2 Ірина Шинкаренко перевірили проходження навчальної практики й стажування курсантами на Вінниччині та Харківщині.
Доцентка кафедри педагогіки та психології факультету № 3 Вікторія Доценко напередодні новорічних і різдвяних свят провела інструктаж і перевірку проходження навчальної практики курсантами 3 курсу факультету № 3 та проходження стажування на посадах курсантами 4 курсу факультету № 3 у відділі поліції № 1 Харківського районного управління поліції № 2 ГУНП в Харківській області. Викладачка наголосила на дотриманні вимог Законів України, Правил дорожнього руху, транспортної дисципліни, неухильного виконання сигналів оповіщення цивільного захисту, зокрема «Повітряна тривога», вимог комендантської години, пожежної безпеки тощо.
Доцентка кафедри педагогіки та психології факультету № 3 ХНУВС майор поліції Олена Макарова перевірила проходження навчальної практики й стажування курсантами 3 курсу факультету № 3 у відділенні поліції № 1 Вінницького районного управління поліції ГУНП у Вінницькій області. Під час зустрічі викладачка надала методичні рекомендації щодо подальшого проходження навчальної практики та стажування, акценувала увагу на дотриманні дисципліни. Бесіда була зосереджена на обов’язковому дотриманні заходів особистої безпеки, дисципліни та законності під час несення служби на новорічні й різдвяні свята. Усі курсанти проходять навчальну практику та стажування згідно затверджених планів під керівництвом наставників від практичних підрозділів ГУНП у Вінницькій області, чітко виконують поставлені завдання, беруть активну участь у проведенні слідчих дій.
Чугуївське районне управління ГУНП в Харківській області та відділ поліції № 2 Харківського районного управління поліції № 2 ГУНП в Харківській області відвідала доцентка кафедри оперативно-розшукової діяльності та розкриття злочинів факультету № 2 Ірина Шинкаренко. Вона поспілкувалася з курсантами, які проходять стажування, та їх наставниками від практичних підрозділів. Під час зустрічі курсанти доповіли про виконання ними пунктів індивідуального плану стажування, а також поінформували про завдання, до виконання яких вони залучаються.

ВЗГ ХНУВС