Старший науковий співробітник науково-дослідної лабораторії з проблем інформаційних технологій та протидії злочинності у кіберпросторі Харківського національного університету внутрішніх справ Захар Демидов взяв участь у вебінарі «Building a Future-Ready Security Monitoring Strategy».
Кіберзлочинність стрімко зростає з кожним роком, за даними Cybersecurity Ventures до 2022 року атаки програм-вимагачів відбувалися кожні 11 секунд. Тож організації повинні розглядати атаки, як питання «коли», а не «якщо». Це означає, що кібербезпека має бути головним пріоритетом і SOC повинні мати видимість для боротьби з будь-якими загрозами, які можуть виникнути на їхньому шляху.
На вебінарі старший інженер із корпоративних продажів LogRhythm Джейк Ентоні досліджував, як організації можуть розробити ефективну стратегію моніторингу безпеки, щоб подолати постійні кіберризики сучасного середовища загроз. Він пояснив, як команди безпеки можуть використовувати тріаду видимості SOC для забезпечення перекриваючих полів видимості, спрощеного пошуку загроз і розширених можливостей реагування для посилення своєї позиції в кібербезпеці.
LogRhythm зробила продукт, який допомагає зайнятим та ефективним командам безпеки рятувати важливі дані день у день. Фахівці з безпеки несуть велику відповідальність за репутацію та успіх організації, за захист критично важливих ресурсів. LogRhythm допомагає полегшити це навантаження.

ВЗГ ХНУВС