У м. Київ на волонтерських засадах сертифіковані викладачі Харківського національного університету внутрішніх справ провели для представників добровольчого батальйону польової медицини «Госпітальєри» черговий тренінг з удосконалення навичок керування автомобілем в екстремальних умовах.
Заняття проходили на ділянках дороги з твердим покриттям та в умовах бездоріжжя з імітацією обставин евакуації постраждалих під час ведення бойових дій на різних видах транспортних засобів під керівництвом інструктора кафедри тактичної та спеціальної фізичної підготовки факультету №3 ХНУВС Миколи Чмиха та представників Школи водійської майстерності «М-СПОРТ». Водії набули навичок швидкого та безпечного керування в ускладнених дорожніх умовах під час ожеледиці та відпрацювали особливості стабілізації транспортного засобу при занесенні, гальмуванні та виконанні різних маневрів.
Навчальна програма розроблена науково-педагогічним складом кафедри тактичної та спеціальної фізичної підготовки з урахуванням досвіду осіб, які керували транспортними засобами в зоні бойових дій.

ВЗГ ХНУВС