З нагоди відзначення Дня Соборності України у Харківському національному університеті внутрішніх справ для здобувачів вищої освіти відбулася презентація виставки «Українська революція 1917-1921 рр.: регіональний вимір», що містить концентрований історичний матеріал, відібраний співробітниками Українського інституту національної пам’яті по всіх регіонах України, а також українському національному руху цієї доби за межами.
Відкриття виставки відбулося за участю проректора Анатолія Клочка, який наголосив на важливості знань періоду Національно-визвольної революції 1917-1921 рр. та глибокий зв’язок із подіями, які переживає Україна сьогодні. У фокусі виставки – біографії героїв тих часів, окремі факти національного відродження – цінні скарби національної пам’яті, які здатні відновити потужний зв’язок з минулим і надихнути до гідного наслідування прикладів життя справжніх патріотів України.
Екскурсію виставкою для курсантів провів фахівець відділення дозвілля відділу соціально-гуманітарної роботи Андрій Прохоров.

ВЗГ ХНУВС