Доцентка кафедри правового забезпечення підприємницької діяльності та фінансової безпеки факультету №6 Харківського національного університету внутрішніх справ кандидатка юридичних наук Ірина Антол провела онлайн-зустріч із старшокласниками Щербанівського ліцею Щербанівської сільської ради Полтавського району Полтавської області.
Під час спілкування з учнями 11-х класів представниця кафедри провела бесіду на тему «Вступ на навчання до ХНУВС» та ознайомила молодь зі спеціальностями, умовами навчання, матеріально-технічною базою університету, правилами прийому студентів. Ірина Антол розповіла ліцеїстам про Юридичну клініку та Гендерний центр, у діяльності яких активну участь беруть науково-педагогічні працівники та студенти факультету №6, практикуючі юристи, психологи, соціологи та фахівці інших галузей.
Доцентка кафедри особливу увагу приділили тому, що на факультеті №6 за кошти фізичних і юридичних осіб здійснюється підготовка фахівців за декількома спеціальностями, зокрема підготовка фахівців ступеня вищої освіти «бакалавр» здійснюється на основі повної загальної середньої за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». Школярі також переглянули відеоролики про університет та факультет №6.

ВЗГ ХНУВС