Відбулася чергова онлайн-зустріч майбутніх абітурієнтів із представниками ХНУВС щодо особливостей вступу на навчання до Харківського національного університету внутрішніх справ у 2023 році.
У заході взяли участь: проректор університету Анатолій Клочко, помічник ректора Віктор Слиш, начальниця відділу рекрутингу та організації профорієнтаційної роботи Олена Чорноус, начальник сектору організації відбору Управління кадрового забезпечення ГУНП у Вінницькій області Володимир Замура, а також представники від факультетів ХНУВС.
До онлайн-спілкування підключилося 320 локацій. Майбутнім абітурієнтам розповіли про факультети та спеціальності, про перспективи подальшого працевлаштування, про особливості подачі документів на навчання за державним замовленням та за кошти фізичних та юридичних осіб, про роботу університетських підготовчих курсів, наукових гуртків і спортивних секцій.
Майбутні абітурієнти отримали вичерпні відповіді на свої запитання. Учасників заходу було запрошено на наступні онлайн-зустрічі, що регулярно проводяться в університеті.

ВЗГ ХНУВС