Ознайомча та навчальна практика є обов’язковим компонентом освітньо-професійної програми підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання. Знання та вміння, отримані під час проходження практики, захищали студенти 1 та 2 курсів факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ за спеціальністю «Правоохоронна діяльність». Отримані результати дали можливість членам комісії на чолі із завідувачкою кафедри правоохоронної діяльності та поліціїстики факультету №6 Іриною Пановою перевірити їх теоретичні знання та здобуті практичні навички.
Доцент кафедри Вікторія Мельник зазначила, що при проходженні практики здобувачі вищої освіти не тільки закріплюють і поглиблюють теоретичні знання, отримані в процесі вивчення загальних та спеціальних навчальних дисциплін, а й максимально наближають їх до майбутньої професійної діяльності.
Робота кожного студента оцінена комісією з урахуванням продемонстрованих навичок знання чинного законодавства та виконаних завдань.

ВЗГ ХНУВС