З нагоди Дня безпечного Інтернету у Сумській філії Харківського національного університету внутрішніх справ для курсантів 1-2 курсів було проведено просвітницько-виховний захід на тему «Молодь за безпечний Інтернет» за участю старшого інспектора з особливих доручень відділу протидії кіберзлочинам в Сумській області Департаменту кіберполіції НПУ Артема Бухтіарова.
«В умовах повномасштабного вторгнення росії дотримання правил безпеки в кіберпросторі є особливо актуальним, адже ворог атакує на усіх фронтах, зокрема – на інформаційному, тому сьогодні вкрай важливо бути обізнаними у питаннях безпеки в Інтернеті», – зазначив Артем Бухтіаров.
Спікер заходу презентував платформу «Stoprussian | MRIYA», створену у синергії між кіберполіцією та волонтерами «У нас одна мрія», яка направлена на боротьбу з ворожою пропагандою в медіапросторі України, а також ознайомив курсантів із цікавими фактами про всесвітню мережу, про загрози, з якими можна зіткнутися у соціальних мережах, та порадив ретельно захищати свої інтернет-акаунти, обережно переходити на сумнівні гіперпосилання.
Курсанти отримали вичерпну інформацію щодо правил безпечної роботи в Інтернеті та долучитися до платформи «Stoprussian | MRIYA», щоб разом боротися з ворогами і злочинцями у кіберпросторі. У нас одна мрія! Разом до Перемоги!

Сумська філія ХНУВС