Представники Харківського національного університету внутрішніх справ - проректор Анатолій Клочко, помічник ректора Віктор Слиш, начальниця відділу рекрутингу та організації профорієнтаційної роботи Олена Чорноус та ін. - провели профорієнтаційний захід у Ліцеї «Територія 12» м. Бердичів Житомирської області. У ньому взяли участь: Бердичівський міський голова Сергій Орлюк, начальник Бердичівського РВП ГУНП в Житомирській області полковник поліції Сергій Рудницький, начальниця управління освіти і науки Бердичівської міської ради Валентина Адаменко, керівники загальноосвітніх закладів освіти м. Бердичів.

На зустрічі були присутні близько 300 випускників 11-х класів міста. Під час спілкування представники університету ознайомили молодь з історією Харківського національного університету внутрішніх справ, розповіли про особливості навчання та перспективи служби в підрозділах Національної поліції. Майбутні випускники переглянули тематичні фільми та відеоролики про університет - навчання, дозвілля, спортивне та громадське життя вишу й поспілкувалися безпосередньо з курсантами факультетів № 2 та № 3. Курсанти університету для присутніх підготували концерт художньої самодіяльності.

Наприкінці візиту між представниками університету та керівництвом Бердичівської територіальної громади було укладено Договір про співпрацю та всебічну підтримку з боку керівництва міста щодо подальшого співробітництва з поліцейським вишем.

ВЗГ ХНУВС