У межах співпраці із сектором ювенальної превенції Вінницького районного управління поліції ГУНП Вінницької області проведено виїзне бінарне заняття для курсантів 2 курсу факультету № 3, які навчаються за спеціальністю «Психологія» (психолог ювенальної превенції), у спеціалізованому приміщенні «Кімната дружня до дитини» для опитування дітей.

Старший інспектор сектору ювенальної превенції відділу превенції Вінницького РУП ГУНП у Вінницькій області В’ячеслав Бугаєнко та доцент кафедри педагогіки та психології факультету № 3 Павло Макаренко розповіли про особливості використання цього приміщення, про його функції та завдання. Здобувачі вищої освіти дізналися про практичні методики під час роботи з дітьми, які стали жертвами або співучасниками злочинів.

Особливу увагу здобувачів вищої освіти звернули на використання комплекту демонстраційних ляльок при проведенні слідчих дій з дітьми, які стали жертвами насильницьких злочинів, на доцільність та ефективність використання таких ляльок в практичній діяльності правоохоронців.

ВЗГ ХНУВС