До роковини вторгнення РФ на територію України у Сумській філії Харківського національного університету внутрішніх справ проведено тематичний вечір «Наша сила в нашій єдності» за участю курсантів та почесних гостей, курсових офіцерів і викладачів. Тематичний вечір розпочався піснею «Ой, у лузі червона калина», яка стала Гімном Незламності усіх українців під час війни, та вшануванням пам'яті загиблих Героїв у боротьбі за Україну.
На заході виступили ветерани Афганської війни, учасники бойових дій в АТО/ООС, волонтери Володимир Щеглов і Микола Кіченко. Вони поділилися спогадами про власний бойовий досвід з 2014 року, розповіли про свій волонтерський внесок у добрі справи. Сьогодні Збройні Сили України мужньо боронять наші міста та села, відбиваючи ворожі атаки, відвойовуючи кожен клаптик рідної землі, виборюючи нашу незалежність і свободу.
У творчій частині вечора Володимир Щеглов виконав свої авторські патріотичні пісні, які виховують у молоді любов до рідного краю, до своєї рідної землі, а курсанти 2 курсу презентували тематичну концертну програму: віршовані рядки, танці та патріотичні пісні, народжені війною.

Сумська філія ХНУВС