Представники Харківського національного університету внутрішніх справ на чолі з проректором Анатолієм Клочком і помічником ректора Віктором Слишем провели профорієнтаційну зустріч у Жмеринській міській територіальній громаді Вінницької області. У заході взяли участь заступниця міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ольга Боровська, начальниця управління освіти Аліна Твердохліб і начальник Жмеринського районного відділу поліції ГУНП у Вінницькій області Анатолій Присяжнюк. Понад 500 школярів і молоді Жмеринки прийшли на День відкритих дверей університету, щоб дізнатися більше про Харківський поліцейський виш та обрати собі професію.
Анатолій Клочко від імені ректора університету генерала поліції третього рангу Валерія Сокуренка привітав присутніх із Днем єднання України та наголосив на важливості об’єднання нації заради спільної перемоги. Представники університету ознайомили учасників заходу з особливостями вступної кампанії 2023 року, правилами подання документів, із факультетами та спеціальностями, за якими здійснюється підготовка фахівців, розповіли про організацію освітнього процесу, наголосили на можливостях щодо особистісної реалізації курсантів і студентів університету в науковій, творчій, спортивній діяльності тощо.
Наприкінці зустрічі колектив художньої самодіяльності університету виконав патріотичну пісню.
Профорієнтаційний захід відбувся у режимі офлайн та за допомогою системи телеміст за підтримки Управління освіти Жмеринської міської ради.

ВЗГ ХНУВС