Дитячі малюнки, вірші та листи – зворушливі й завжди бажані обереги для захисників України на фронті. У Харківському національному університеті внутрішніх справ з нагоди річниці початку широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації проти України організовано патріотичну акцію «Дякую тобі…!» щодо написання листів бійцям на фронт та конкурс дитячих малюнків «Під мирним небом».
До заходів долучилися учні та вихованці Вінницького навчально-реабілітаційного центру «Гніздечко» Вінницької обласної ради, Вінницького ліцею №29, Бохоницького ліцею Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області, Гніванської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. А.С. Макаренка, Кам’янець-Подільського ліцею «Славутинка» Хмельницької обласної ради, Дошкільного навчального закладу №17 «Світлячок», загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів №21, № 23, № 26 м. Суми, «Майстерня чудес» м. Кременчук Полтавської області та діти працівників університету за всіма локаціями.
«Бережіть себе і швидше повертайтеся додому» з такими словами звертаються українські школярі у своїх листах до військових, висловлюючи глибоку вдячність, підтримку і надію на захисників, а дитячі малюнки підійматимуть моральний дух й нададуть їм сили. Під час акції було зібрано майже 1000 малюнків та листів, які передані безпосередньо бійцям на передову – в найгарячіші точки нашої країни, разом із маскувальними сітками, які виготовили курсанти університету.
Сподіваємось, що дитячі побажання стануть підтримкою та берегом для бійців, а маскувальні сітки – захистять їхні життя.

ВЗГ ХНУВС