Працівники відділу рекрутингу та організації профорієнтаційної роботи Харківського національного університету внутрішніх справ провели низку профорієнтаційних заходів на Полтавщині та Харківщині.

Фахівчиня відділу Олександра Рябко відвідала комунальні заклади Полтавської області – ліцеї №1 та №2 у м. Кобеляки, загальноосвітню школу І-ІІ ступенів №31 та гімназію №12 у м. Кременчук. Вона також провела консультативні зустрічі з працівниками відділу кадрового забезпечення Кобеляцького та Кременчуцького районних відділів поліції ГУНП у Полтавській області.

Провідна фахівчиня відділу Ірина Ширіна з метою налагодження співпраці провела профорієнтаційні зустрічі з керівниками та представниками Зміївського ліцею №1, Зміївської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 та Васищевського ліцею Безлюдівської селищної ради Харківської області.

Провідний фахівець відділу Юрій Поліванов спільно із заступником начальника КЗ «Харківський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою “Рятувальник”» Віталієм Сагайдачним провів онлайн-зустріч із ліцеїстами випускних класів.

Під час зустрічей були надані відповіді на всі запитання щодо правил вступу і навчання в університеті у 2023 році, про порядок підготовки та надання документів для вступу за державним замовленням у Харківському поліцейському виші та Кременчуцькому льотному коледжі ХНУВС.

ВЗГ ХНУВС