З нагоди Міжнародного дня жінок і дівчаток у науці (International Day of Women and Girls in Science) помічниця ректора ХНУВС з гендерних питань Оксана Цукан та професорка кафедри теорії та історії держави і права факультету № 1 Юлія Загуменна взяли участь у круглому столі «Надихати. Підтримувати. Запроваджувати».

Захід проводився за підтримки Департаменту міжнародного співробітництва Харківської міської ради, громадської організації «Об’єднання миротворців ООН, учасників міжнародних операцій та інвалідів війни» під патронатом міжнародної асоціації миротворців ООН «Солдати Миру» - AISP/SPIA.

У круглому столі взяли участь понад 70 учасників - представники закладів вищої освіти, члени громадської організації «Об’єднання миротворців ООН учасників міжнародних операцій та інвалідів війни», учні шкіл міста Харкова.

Актуальність питань, що обговорювалися під час заходу, викликала жваву дискусію між його учасниками. Наука і ґендерна рівність мають велике значення для досягнення узгоджених на міжнародному рівні цілей у галузі розвитку. Оксана Цукан та Юлія Загуменна у межах заходу розповіли про свій науковий шлях, особливості навчання та наукової діяльності здобувачів вищої освіти у Харківському національному університеті внутрішніх справ. 

ВЗГ ХНУВС