Завідувачка кафедри соціально-економічних дисциплін Сумської філії ХНУВС Олена Лук’янихіна взяла участь у вебінарі на тему «Система управління безпекою та здоров’ям. Міжнародний стандарт ISO 45001:2018». Це перший з циклу безкоштовних технічних вебінарів для України «Компетенції з безпеки праці. Базовий курс».
Тренерка Антоніна Сулхова (Канада) і координатор від України, керівник відділу охорони праці в Дивізіоні виробничих активів (олійноекстракційні заводи, елеватори, портові термінали компанії «Кернел») Сергій Росс розповіли про особливості побудови стандарту ISO 45001:2018, теоретичні та практичні аспекти впровадження систем менеджменту безпеки праці і здоров’я в організаціях.
Цикл вебінарів організовано за сприяння проєкту МОП «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні», Європейського співтовариства фахівців з охорони праці (ESOSH), європейської організації з допомоги Україні «Help Alliance for Ukrainian Workers» та журналу «Охорона праці». Спікери – експерти з різних країн світу.
Складні і доволі специфічні поняття були подані доступно і зрозуміло, приклади спікерів дозволили з цікавістю і користю опанувати наданий матеріал й успішно скласти тест.

Сумська філія ХНУВС