У Харківському національному університеті внутрішніх справ продовжується реалізація програми академічної мобільності серед здобувачів вищої освіти. Протягом трьох тижнів курсанти першого курсу за спеціальністю 262 «Правоохоронна діяльність» Сумської філії ХНУВС проходитимуть навчання за обміном на факультеті №4. Окрім навчання, вони долучаються до заходів військово-патріотичної та національно-патріотичної спрямованості, культурно-масової роботи в університеті.
До річниці початку широкомасштабної збройної агресії РФ проти України здобувачі вищої освіти Сумської філії разом із курсантами факультетів №1 та №4 переглянули прем'єру документального фільму «Сильна». Це історія Катерини Луцик з Ізяслава – сильну духом дівчину, яка пішла на війну та винесла на своїх плечах із поля бою понад сотню поранених бійців і врятувала не одне життя.
Також курсанти відвідали виставку творчих робіт «В унісон наших сердець», де були представлені роботи вихованців Кам'янець-Подільської міської дитячої школи мистецтв. У їхніх малюнках виражені дуже глибокі та переконливі емоції та бажання, у кожному – віра у перемогу.
Заходи проведені за сприяння відділу соціально-гуманітарної роботи університету.

ВЗГ ХНУВС