Науково-педагогічний склад кафедри адміністративного права та процесу факультету № 1 продовжує активну профорієнтаційну роботу за місцями тимчасового розташування факультетів. Доцент кафедри Ольга Кириченко відвідала Подільський науково-технічний ліцей для обдарованої молоді у м. Вінниця, де поспілкувалася з випускниками 11-х класів та керівництвом.

Під час зустрічі представниця ХНУВС роз'яснила учням порядок вступу та особливості навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ, а також поінформувала про перелік спеціальностей та переваги навчання на факультеті № 1, який здійснює підготовку фахівців для органів досудового розслідування Національної поліції України зі ступенями вищої освіти «бакалавр» та «магістр» за спеціальністю «право» («Правознавство») слідчої спеціалізації.

Також майбутні абітурієнти дізналися про організацію освітнього процесу, науково-дослідницьку діяльність, умови проживання курсантів в гуртожитках та організацію курсантсько-студентського дозвілля у поліцейському виші.

 

 ВЗГ ХНУВС