Деканеса факультету №6 Оксана Брусакова, її заступник Костянтин Свердлін, завідувачка кафедри правового забезпечення підприємницької діяльності та фінансової безпеки Ольга Гетманець і професорки кафедри Ірина Сядриста, Аліна Чорна провели онлайн-зустріч щодо вступної компанії 2023 року з керівництвом школи та учнями випускних класів Недригайлівської спеціалізованої школи I-III ступенів Недригайлівської селищної ради Сумської області.
Відкрила захід деканеса Оксана Брусакова словами видатного українського поета та художника Т. Г. Шевченка, про якого неможливо було не згадати під час зустрічі, яка відбулася у день святкування дня народження Великого Кобзаря, що відзначається у всьому світі 9 березня.
Учасникам зустрічі розповіли про умови вступу до ХНУВС, зокрема особливості навчання на факультеті №6, спеціальності, за якими навчаються студенти, переваги працевлаштування після закінчення університету. Було продемонстровано відеоролик потужної матеріально-технічної бази вишу. Представники кафедри правового забезпечення підприємницької діяльності та фінансової безпеки розповіли про актуальність та перспективи здобуття вищої освіти за спеціальностями «Право», «Правоохоронна діяльність», «Кiбербезпека», «Фінанси, банківська справа та страхування» в умовах сьогодення. Друкована продукція про Харківський поліцейський виш також була розміщена на інформаційному сайті школи з метою ознайомлення майбутніх випускників та їхніх батьків з умовами вступу.

ВЗГ ХНУВС