У Харкові проходить Міжнародний форум «Харків – стратегія успіху». У ньому беруть участь представники центральних органів влади, міста та області, вчені, бізнесмени, політологи, іноземні експерти, представники громадських, благодійних організацій та ін.

Під час форуму відбулася презентація проекту «Стратегія розвитку міста Харкова до 2020 року», а також нагородження переможців конкурсу інвестиційних проектів, який проходив у рамках цього заходу. 14 проектів у 13 номінаціях були визнані журі найкращими і посіли перші місця. Серед них – і проект творчого наукового колективу Харківського національного університету внутрішніх справ у сфері розвитку освіти «Формування навчально-наукових кластерів міста Харкова».

Диплом та пам’ятну нагороду отримали автори запропонованої концепції – академік Національної академії правових наук України, доктор юридичних наук, професор Олександр Бандурка та завідувач кафедрою економіки та фінансів факультету № 6 університету, доктор економічних наук, професор Євген Ковальов.

Головні питання, які обговорюються на форумі – стратегічні ініціативи Харкова, роль бізнесу, влади та суспільства у підвищенні інвестиційної привабливості міста.

 

ВЗГ ХНУВС