Науково-педагогічний склад та курсанти факультету № 4 продовжують активно займатися науково-дослідною роботою навіть в умовах воєнного стану. Курсанти факультету взяли участь у VIII Міжнародній науково-практичній конференції «Trends, theories and ways of improving science» у м. Мадрид, Іспанія.

За результатами участі курсанти Станіслав Гельдт і Андрій Каланча отримали сертифікати, які вручив декан факультету № 4 підполковник поліції Микола Марчук, побажав юнакам подальших успіхів у науковій роботі та службі.

Курсант 1 курсу Артем Шимко нагороджений подякою від начальника відділу протидії кіберзлочинам в Чернівецькій області Департаменту кіберполіції Національної поліції України підполковника поліції Олександра Долішняка за сумлінне виконання службових обов’язків, ініціативу та наполегливість.

Всебічний розвиток курсантів, їх особистісних якостей, розкриття наукового потенціалу та активної громадянської позиції у поєднанні з якісною, практично-орієнтованою освітою є пріоритетними напрямами підготовки фахівців на факультеті № 4 (кіберполіції).

ВЗГ ХНУВС