Керівництвом факультетів №1 та №4 ХНУВС організовано чергову онлайн-зустріч із абітурієнтами, в якій взяли участь в.о. декана факультету №1 Віталій Романюк та його заступник з навчально-методичної роботи Артем Голубов, заступник декана факультету №4 з навчально-методичної роботи Юрій Онищенко, а також представники секторів організації відбору УКЗ ГУНП у Тернопільській, Рівненській, Чернівецькій областях. На зустрічі обговорювались особливості вступної кампанії 2023 року.
Для абітурієнтів у презентаційному форматі було докладно наведено покроковий алгоритм дій абітурієнта при вступі до закладу вищої освіти системи МВС. Під час спілкування представники університету розповіли про перспективи та переваги навчання на факультетах, їх здобутки та досягнення. Старшокласники ставили багато запитань, як особисто – онлайн, так і в чаті. На усі запитання вони отримали вичерпні відповіді.
Загалом до профорієнтаційного заходу приєдналось більше 100 локацій з Рівненської, Тернопільської, Чернівецької, Хмельницької, Волинської, Івано-Франківської і Харківської областей.

ВЗГ ХНУВС