Старша викладачка кафедри іноземних мов факультету № 4 Лариса Сазанова разом зі слідчою відділення розслідування злочинів Ковельського районного управління поліції Національної поліції України у Волинській області Анастасією Корольовою та дільничним офіцером поліції відділу превенції Шепетівського районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області Юлією Якимчук провели бінарне заняттяі з дисципліни «Іноземна мова професійного спрямування» для курсантів 1 курсу факультету № 1 за темою «Зупинка транспортних засобів».

Під час заняття було обговорено вимоги Правил дорожнього руху: надання переваги в русі, виконання вимог регулювальника, сигналів світлофора. Майбутні правоохоронці цікавилися підставами зупинення транспортного засобу, повноваженнями поліцейських та правами водіїв. Представники поліції поділилися досвідом роботи та надали відповіді на запитання.

Залучення практичних працівників до проведення занять підвищує ефективність освітнього процесу, оскільки здобувачі освіти мають можливість отримати відповіді від фахівців і використовувати їхній досвід у майбутній роботі.

ВЗГ ХНУВС