З метою військово-патріотичного та національно-патріотичного виховання курсантської молоді відділом соціально-гуманітарної роботи організовано та проведено зустріч курсантів і працівників факультетів № 1 та № 4 ХНУВС із військовослужбовцями Збройних Сил України.

Декан факультету №4 Микола Марчук зазначив, що такі заходи впливають на військово-патріотичне виховання молоді, вони необхідні особливо зараз під час агресії РФ проти України: «Пишаємось мужністю та відвагою наших захисників, цінуємо кожну перемогу, кожну врятовану долю, кожен звільнений куточок України. Саме за право бути вільними людьми, цілісність і незалежність нашої країни борються наші військові».

Щирі слова подяки за вірність, служіння Україні та її захист висловив в.о. декана факультету №1 Віталій Романюк: «Сьогодні до нас завітали герої, які відстоюють незалежність України, боронять кордони нашої держави і наближають перемогу».

Військовослужбовці розповіли курсантам про перші дні війни, про виконання бойових завдань на сході нашої держави, про побратимів і перемоги на передовій. Вони висловили впевненість, що Україна обов’язково переможе і ми всі разом її відбудуємо.

Курсанти переглянули документальний фільм про учасників бойових подій, історії про подвиги українських воїнів.

ВЗГ ХНУВС