Відбулась онлайн-зустріч професорсько-викладацького складу кафедри кібербезпеки та DATA-технологій факультету №6 ХНУВС зі студентами четвертого курсу, які навчаються за освітньо-професійною програмою за спеціальністю 125 «Кібербезпека». Захід був присвячений питанням проходження студентами виробничої практики та виконання індивідуального плану підготовки випускних кваліфікаційних робіт.
Під час зустрічі були розглянуті вступні та організаційні складові щодо проходження виробничої практики, перелік документів та матеріалів, які потрібно зібрати під час практики, надані консультації стосовно оформлення звітних документів та з узагальнення й оформлення результатів досліджень щодо виконання кваліфікаційних робіт.
Завідувач кафедри кібербезпеки та DATA-технологій Юрій Гнусов звернув увагу здобувачів вищої освіти на дотримання принципів академічної доброчесності та зауважив, що бакалаврські роботи виконуються з метою вдосконалення навичок із проведення наукових досліджень і впровадження їх результатів у практичну професійну діяльність.

ВЗГ ХНУВС