Відбулося чергове засідання наукового гуртка кафедри теорії та історії держави і права факультету № 1. Воно було проведене у комбінованій формі – здобувачі вищої освіти факультетів № 1 та № 4 зібралися в аудиторії на базі університету у м. Кам’янець-Подільський. Представники факультетів № 2 і № 3 приєдналися до засідання в режимі онлайн.

Під час засідання під головуванням доцента кафедри Станіслава Іванов, обговорювалися актуальні питання, пов’язані з нормативно-правовими аспектами забезпечення процесу євроінтеграції України. Були заслухані доповіді курсантів щодо історичного досвіду євроінтеграції, особливостей імплементації європейського законодавства до національного правового поля та сучасного стану євроінтеграційних перспектив України в умовах повномасштабної російської агресії.

Особливу увагу було приділено розробці заходів, що можуть бути реалізовані у межах наукового гуртка на виконання Операційного плану реалізації МВС у 2023–2024 рр. Стратегії комунікації з питань євроінтеграції України на період до 2026 р..

ВЗГ ХНУВС