Курсант 1 курсу факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ Данило Салацький разом з інспектором сектору кадрового забезпечення Шепетівського районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області Катериною Грабовецькою провели профорієнтаційні заходи в м. Шепетівка Хмельницької області.

Представник університету разом з інспектором відвідали Шепетівську загальноосвітню школа І-ІІІ ступенів № 8, Шепетівську гімназію № 5 та Шепетівський навчально-виховний комплекс № 3 у складі «ім. Н. Рибака та ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою». У деяких школах зустрічі проходили під час повітряної тривоги, тому відбувалися в укриттях.

Під час зустрічі фахівці розповіли випускникам про переваги навчання в університеті, про факультети та спеціальності, за якими готують, про умови вступу до поліцейського вишу, подальше навчання за обраними спеціальностями тощо. Навчальні заклади отримали інформативні матеріали, з яких випускники можуть більше дізнатися про університет.

ВЗГ ХНУВС