Представниками Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ була організована профорієнтаційна онлайн-зустріч із випускниками шкіл Чернігівської області та Чернігівського ліцею з підвищеною військово-фізичною підготовкою. Захід, у якому взяли участь директор Сумської філії ХНУВС Сергій Лукаш, начальник сектору відбору ГУНП в Сумській області Сергій Тютченко та провідний фахівець філії Валерій Кудрявцев, відбувся за сприяння Управління освіти та науки Чернігівської обласної військової адміністрації.
Майбутнім абітурієнтам був проведений екскурс з історії заснування філії, а також надана інформація щодо підготовки фахівців, яку здійснює заклад вищої освіти, правил вступу до ХНУВС. Також учасники заходу переглянули відеоролик, який демонструє комплекс фізичних вправ та правильність їх виконання, необхідних при складанні іспиту з фізичної підготовленості.
Акцентовано увагу на календарний план організації та проведення у 2023 році національного мультипредметного тесту, а також вагових коефіцієнтах предметів на вибір, які будуть враховані при розрахунку конкурсного балу вступника.

Сумська філія ХНУВС