З метою військово-патріотичного та національно-патріотичного виховання курсантської молоді, популяризації та пропаганди спорту серед курсантів, розвитку фізичних і виховання морально-вольових якостей майбутніх працівників Національної поліції України у ХНУВС відбулися спортивні змагання, в яких взяли участь збірні команди факультетів № 1 та № 4. Захід відкрив декан факультету № 4 Микола Марчук. Він побажав курсантам мужності, витримки та високих спортивних здобутків.

Присутні вшанували хвилиною мовчання світлу пам'ять воїнів, що загинули, захищаючи Україну, а також мирних громадян, які стали жертвами російської агресії.

Перший етап змагань був пов’язаний з випробуванням на силу та витривалість: підтягування, вихід силою на високій перекладині на одну або дві руки; підйом переворотом, підіймання прямих ніг до високої перекладини.

Другий етап визначив кращих у комплексній естафеті «Поліцейський квест», до якого увійшли – бурпі, човниковий біг, спорядження поясної системи індивідуальними засобами захисту (шолом, бронежилет), перенесення 16- та 24-кілограмових гирь, пересування навприсядки, розбирання – збирання АКМ, подолання перешкод, біг, надання домедичної допомоги (надягання турнікету) та евакуація пораненого.

Також збірні команди демонстрували силу й командний дух у перетягуванні канату.

За результатами змагань було визначено переможців і призерів в усіх видах спортивної програми.

Силова естафета:

І місце – факультет №1;

ІІ місце – факультет №4.

Комплексна естафета військового призначення «Поліцейський квест»:

І місце – факультет №1;

ІІ місце – факультет №4.

Перетягування канату:

серед чоловіків:

І місце – факультет №4;

ІІ місце – факультет №1.

серед дівчат:

І місце – факультет №1;

ІІ місце – факультет №4.

Загальне командне місце:

І місце – факультет №1;

ІІ місце – факультет №4.

Керівництво змаганнями провели представники кафедри тактичної та спеціальної фізичної підготовки факультету № 3.

ВЗГ ХНУВС