Працівники та курсанти факультетів №2 та №3 разом з представниками ФК «Універ-Динамо» Харківського національного університету внутрішніх справ організували день довкілля на території комунального закладу «Прибузької спеціальної школи» та надали гуманітарну допомогу.

Озброївшись лопатами, лійками, віниками, граблями та хорошим настроєм курсанти приступили до роботи. Прибрали територію, висадили саджанці фруктових дерев, порічок, побілили бордюри та перекопали клумби.

Декан факультету № 2 Ігор Назаренко зазначив, що  піклування про дітей є першочерговим. «Для нас такий захід проходить не вперше, раніше організовували подібні в м. Харкові, а зараз продовжуємо свою волонтерську діяльність за місцем тимчасового перебування».

 «Особливістю цієї школи є те, що важку вуличну працю дітям складно самостійно виконувати, тому курсанти виявили бажання допомогти», - розповів декан факультету №3 Геннадій Звірянський.

Директор комунального закладу Мая Змерзла вдячна за підтримку та чекає на подальшу плідну співпрацю.  

Курсанти ХНУВС проявляють активну громадську позицію, долучаються до волонтерства та завжди готові прийти на допомогу дітям аби у них було комфортне та щасливе майбутнє.

ВЗГ ХНУВС