Старший науковий співробітник науково-дослідної лабораторії з проблем інформаційних технологій та протидії злочинності у кіберпросторі Харківського національного університету внутрішніх справ Захар Демидов взяв участь у вебінарі «Case study: Data protection trends and ransomware defense in the real world».

Масштаб і важливість даних для компаній будь-якого розміру й форми постійно зростають. Коли це відбувається, так само зростає обов’язковість їх захисту. Зловмисники знають, що атака програм-вимагачів може завдати шкоди компанії, і компанії, які не можуть захистити себе на передній частині, часто стикаються з високими витратами на відновлення та завдають шкоди своїй репутації на внутрішній частині. Зрозуміло, що фахівці з кібербезпеки добре усвідомлюють ризик, а опитування ESG показують, що стратегії захисту та відновлення даних є першочерговими у списку пріоритетів.

Хороша новина полягає в тому, що є рішення. Програмне забезпечення для резервного копіювання та захисту даних прогресує швидкими темпами, і розумне інвестування в правильну технологію може допомогти забезпечити безпеку одного з найважливіших ресурсів компанії – її даних. У «Real World Data Protection Journey від TRC із Dell і Azure» показали, як TRC знайшли своє рішення для захисту даних і як інші компанії можуть зробити те саме.

На вебінарі розглядалисяь такі питання: поточні тенденції захисту даних; програми-вимагачі та стратегії захисту даних SaaS; подорож TRC у хмару та захист даних із Dell і Azure; важливість резервного копіювання в стратегії захисту даних.

ВЗГ ХНУВС