Представники Харківського національного університету внутрішніх справ завідувачка кафедри конституційного і міжнародного права факультету № 4 Тетяна Гудзь та викладач цієї ж кафедри  Вадим Мальцев провели профорієнтаційну зустріч з учнями та адміністрацією Кам’янець-Подільського ліцею № 16 Кам’янець-Подільської міської ради Хмельницької області.

Під час зустрічі представники університету  розповіли умови вступу до університету, надали учням конкретні поради щодо підготовки до здачі вступних іспитів та нормативів з фізичної підготовки. Зосередили увагу на особливостях навчання в університеті та несенні служби під час навчального  процесу у виші. Представники університету пояснили учням переваги професії поліцейського та перспективи кар’єрного зростання у правоохоронних органах після закінчення навчання у ХНУВС. Наголосили, що право, кібербезпека та правоохоронна діяльність - важливі сфери, які можуть бути цікавими для молодих людей, що прагнуть зробити внесок у розвиток своєї країни та захист прав громадян.

У межах зустрічі було проведено інформаційно-просвітницьку бесіду, спрямовану на підвищення рівня обізнаності щодо прав людини та важливості їх дотримання  у процесі побудови сучасної правової, демократичної держави.

Представники університету відповіли на запитання учнів та поділилися своїм досвідом викладання, професійної діяльності. Учасники отримали важливу, корисну та пізнавальну інформацію про університет та спеціальності, за якими готують фахівців.

ВЗГ ХНУВС