Після проходження курсантами випускних курсів факультетів №№ 2 та 3 стажування на посаді, напередодні захисту матеріалів стажування, розподілу, проведення державної атестації відбулася інструктивна нарада.

У заході взяли участь:  ректор Харківського національного університету внутрішніх справ Валерій Сокуренко, перший проректор Олександр Моргунов, проректор Сергій Бортник, начальник Управління внутрішньої безпеки у Вінницькій області Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України Антон Винокуров, декани факультетів, науково-педагогічні працівники, які залучені до участі в екзаменаційних комісіях, курсанти.

До присутніх звернувся ректор Валерій Сокуренко: «Зараз країні потрібні фахові, патріотичні, мужні офіцери, захисники, які будуть боронити наших громадян та Україну. Упевнений, ви станете гідними продовжувачами кращих традицій правоохоронної системи України, сумлінно нестимете службу». Генерал побажав курсантам успішно пройти державну атестацію, отримати дипломи й приступити до служби в практичних підрозділах поліції.

Начальник Управління внутрішньої безпеки у Вінницькій області Антон Винокуров закликав усіх випускників відповідально поставитися до державної атестації, неухильно дотримуватися законодавства та завжди залишатися на стороні правди, справедливості й закону. «Університет дав вам максимальний рівень знань, практичної підготовки для успішної роботи в поліції. Цінуйте це та постійно поповнюйте свої знання», - підкреслив Антон Винокуров.

Перший проректор Олександр Моргунов наголосив, що під час цьогорічного стажування випускники отримали великий практичний досвід і зможуть скласти державні іспити та розпочати свою професійну кар’єру. Він побажав їм успіхів на цьому шляху.

Проректор Сергій Бортник закликав усіх присутніх дотримуватися службової дисципліни та неухильно виконувати професійні обов’язки. Побажав випускникам стати авангардом, який куватиме перемогу.

ВЗГ ХНУВС