Відділом рекрутингу та організації профорієнтаційної роботи організовано та праведено чергову онлайн-зустріч щодо особливостей вступу і навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ у 2023 році для майбутніх абітурієнтів Рівненщини за бюджетною формою навчання та за кошти фізичних і юридичних осіб.

У заході взяли участь: проректор університету Анатолій Клочко, помічник ректора Віктор Слиш, начальниця відділу рекрутингу та організації профорієнтаційної роботи Олена Чорноус, представник факультету № 6 Олександр Шульгін, доцент кафедри психології та педагогіки факультету № 3, кандидат юридичних наук Павло Червоний.

До онлайн-зустрічі підключилися понад 30 локацій. Учасники заходу отримали необхідну інформацію про особливості вступної кампанії цього року та навчання в університеті, дізналися про роботу підготовчого відділення, отримали профорієнтаційну продукцію в електронному форматі. Майбутні абітурієнти отримали вичерпні відповіді на всі свої запитання, а також були запрошені на наступні зустрічі, що регулярно проводиться представниками університету.

ВЗГ ХНУВС